Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014






Με απόλυτη επιτυχία συνεχίζονται οι αγώνες μπάσκετ για μαθητές ιδιωτικών δημοτικών σχολείων μελών Α.Σ.Ι.Σ. που διοργανώνει ο Τομέας Αθλητισμού του Εκπ. Οργ. "ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ", με την υποστήριξη της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων στο Πειραιά. 
Στο ιστορικό κλειστό γυμναστήριο της σχολής, οι μαθητές ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους και την αγάπη τους για το μπάσκετ, μέσα στο πλαίσιο του σωστού ανταγωνισμού και τις αρχές που διέπουν τη συμμετοχή σε σχολικούς αθλητικούς αγώνες Α.Σ.Ι.Σ. 
Η 3η αγωνιστική θα γίνει το Σάββατο 29 Μαρτίου.

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Συγχαρητήρια στους μαθητές του δημοτικού σχολείου μας για την παρουσία τους στα παιχνίδια βόλεϊ που έγιναν στο πλαίσιο του Α.Σ.Ι.Σ.
ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ 1 - 1
ΣΧΟΛΗ ΜΩΡΑΪΤΗ - ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ 0 - 2

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Το σχολείο και ο Τομέας  Αθλητισμού συνεχίζοντας την παράδοση των τελευταίων ετών θα συμμετέχει και φέτος στο Φεστιβάλ Γυμναστικής για όλους με την ομάδα Ρυθμικής Γυμναστικής του σχολείου μας.

Η εκδήλωση που περιλαμβάνεται στο ετήσιο αθλητικό πρόγραμμα του Α.Σ.Ι.Σ., θα πραγματοποιηθεί στα  Εκπαιδευτήρια Δούκα αυτό το Σάββατο 15 Μαρτίου 2014, στο Μαρούσι.
    Οι αγώνες πετοσφαίρισης της 2ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν τη Κυριακή 16 Μαρτίου 2014 στον Ψυχικό σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

ΩΡΑ
ΑΓΩΝΕΣ
10:30
Γερμανική Σχολή  –  Ε.Ο. Θεμιστοκλής
11:30
Σχολή Μωραΐτη     –  Ε.Ο. Θεμιστοκλής
.


Το σχολείο μας και ο τομέας αθλητισμού, ξεκινούν αυτό το Σάββατο 15 Μαρτίου 2014, τη διοργάνωση μπάσκετ δημοτικών ΑΣΙΣ για αγόρια και κορίτσια. Οι αγώνες θα γίνουν στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων Πειραιά και στο Αμερικάνικο Κολέγιο της Αγ. Παρασκευής. Η ομάδα μας θα συμμετέχει στις 22 και 29 Μαρτίου 2014 στα παιχνίδια της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων.

Το σχολείο μας σε συνεργασία με τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, θα ενισχύσει το έργο του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας.