Σάββατο, 28 Φεβρουαρίου 2015

ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ 2015 Α.Σ.Ι.Σ. Δημοτικά ΣχολείαΠραγματοποιήθηκε η 1η αγωνιστική των αγώνων καλαθοσφαίρισης μαθητριών δημοτικών σχολείων μελών Α.Σ.Ι.Σ.

Τα παιδιά και οι γονείς από τα Ιδιωτικά Σχολεία της Ελληνογερμανικής Αγωγής, των Νέων Εκπ. Γ. Μαλλιάρα, των Εκπ. Δούκα, της Σχολής Μωραίτη, του Ε.Ε.Ι. Κολλεγίου Αθηνών, των Εκπ. Γείτονα απόλαυσαν όμορφες αγωνιστικές στιγμές μπάσκετ.Την διοργάνωση των αγώνων έχει ο Εκπ. Οργ. "ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ" σε συνεργασία με την Σχολή Ναυτικών Δοκίμων και το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας.

Τα κορίτσια που έπαιξαν μπάσκετ αλλά και οι συνοδοί προπονητές παρουσίασαν υγειές αθλητικό πνεύμα και σεβασμό στην αθλητική προσπάθεια.

 Από την θέση του συντονιστή του τομέα αθλητισμού του Εκπ. Οργ. "ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ" οφείλω να ευχαριστήσω όλους τους για την εικόνα που παρουσίασαν.

Επίσης, να ευχαριστήσω τους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής του Εκπ. Οργ. "ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ", την διεύθυνση του σχολείου και την Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. για την συμβολή τους στην άρτια προετοιμασία και διεξαγωγή των αγώνων.

     Tσουμπρής Ιωάννης

   Συντονιστής Τομέα Αθλητισμού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου