Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014


ΕΝΑΡΞΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΘΛΟπολις  2014 - 2015

Την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014 ξεκινούν τα μαθήματα Tae Kwon Do (Δημοτικό-Γυμνάσιο) για τη χρονιά 2014 - 2015.
Οι προπονήσεις θα γίνονται στην αίθουσα ρυθμικής του σχολείου κάθε Τετάρτη και Παρασκευή 15:30 - 16:30 με τη δασκάλα κ. Εγγλέζου Ζαχαρούλα.
Οι μαθητές θα πρέπει να φορούν αθλητικά ρούχα και κάλτσες. Επίσης, να έχουν μαζί τους ένα μπουκαλάκι νερό και μία δεύτερη μπλούζα για αλλαγή μετά το τέλος της προπόνησης.
Όσα παιδιά έχουν στολή θα πρέπει να την φοράνε και τα υπόλοιπα θα ενημερωθούν με νέα ανακοίνωση για την παραγγελία τους.



Την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014 ξεκινούν τα μαθήματα Hip-Hop (Ε - ΣΤ & ΓΥΜΝΑΣΙΟ) για τη χρονιά 2014 – 2015, τα οποία θα γίνονται στο θέατρο του σχολείου.
Τρίτη και Πέμπτη 15:30 - 16:20
με τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ. Μάρκο Γιακουμόγλου.
Οι μαθητές θα πρέπει να φορούν αθλητικά ρούχα και παπούτσια.
Επίσης, να έχουν μαζί τους ένα μπουκαλάκι νερό και μία δεύτερη μπλούζα για αλλαγή μετά το τέλος του μαθήματος.




Την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014 ξεκινούν τα μαθήματα Τζούντο για τη χρονιά 2014 - 2015.
Οι προπονήσεις θα γίνονται στο θέατρο του σχολείου κάθε με προπονήτρια την Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής κ. Φιλίππου Ελένη κάθε Πέμπτη 14:30 - 15:20
Οι μαθητές θα πρέπει να φορούν αθλητικά ρούχα και κάλτσες. Επίσης, να έχουν μαζί τους ένα μπουκαλάκι νερό και μία δεύτερη μπλούζα για αλλαγή μετά το τέλος της προπόνησης.
Όσα παιδιά έχουν στολή θα πρέπει να την φοράνε και τα υπόλοιπα θα ενημερωθούν με νέα ανακοίνωση για την παραγγελία τους.


Την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014 ξεκινούν τα μαθήματα Μπάσκετ (Α & Β Δημοτικού) για τη χρονιά 2014 - 2015. Οι προπονήσεις θα γίνονται στην αυλή του σχολείου κάθε Τετάρτη και Παρασκευή 13:30 - 14:20
Την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014 ξεκινούν τα μαθήματα Μπάσκετ (Προνηπίων – Νηπίων) για τη χρονιά 2014 - 2015. Οι προπονήσεις θα γίνονται στην κλειστή αίθουσα γυμναστικής του σχολείου κάθε Τρίτη και Πέμπτη 13:30 - 14:20
Προπονητής είναι ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής του σχολείου μας κ. Καραγάνης Παναγιώτης.
Οι μαθητές θα πρέπει να φορούν αθλητικά ρούχα και παπούτσια. Επίσης, να έχουν μαζί τους ένα μπουκαλάκι νερό και μία δεύτερη μπλούζα για αλλαγή μετά το τέλος της προπόνησης.


Την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014 ξεκινούν τα μαθήματα Στίβου για τη χρονιά 2014 - 2015. Οι προπονήσεις θα γίνονται στο Θεμιστόκλειο.
Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 14:20 - 15:20
με προπονήτρια την Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής του σχολείου μας κ. Χατζηκωνσταντή Πόπη.
Οι μαθητές θα πρέπει να φορούν αθλητικά ρούχα και παπούτσια. Επίσης, να έχουν μαζί τους ένα μπουκαλάκι νερό, καπέλο όταν είναι απαραίτητο και μία δεύτερη μπλούζα για αλλαγή μετά το τέλος της προπόνησης. Οι γονείς θα μπορούν να παραλάβουν τα παιδιά τους από το σχολείο μόλις εκείνα επιστρέψουν από το Θεμιστόκλειο.


Την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014 ξεκινούν τα μαθήματα Ρυθμικής για τη χρονιά 2014 – 2015 MINI 
Δευτέρα και Τετάρτη 13:30 - 14:20
Οι μαθήτριες θα πρέπει να φορούν κολάν με ένα μπλουζάκι και τα μισά παπουτσάκια ρυθμικής γυμναστικής σε χρώμα σωμών. Στα πρώτα μαθήματα μπορούν να φορούν και καλτσούλες. Επίσης, να έχουν μαζί τους ένα μπουκαλάκι νερό, μία δεύτερη μπλούζα και ένα ζευγάρι καλτσούλες για αλλαγή μετά το τέλος της προπόνησης.
KIDS Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 14:30 - 15:20
Η προπόνηση της Παρασκευής είναι κοινή ώρα μαζί με το τμήμα Teens έτσι ώστε να προετοιμάζονται για τις εκδηλώσεις που θα πάρουν μέρος τη φετινή χρονιά.
TEENS Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 14:30 - 15:20
Οι μαθήτριες θα πρέπει να φορούν κολάν με ένα μπλουζάκι και ολόκληρα παπουτσάκια μπαλέτου σε χρώμα σωμών. Στα πρώτα μαθήματα μπορούν να φορούν και καλτσούλες. Επίσης, να έχουν μαζί τους ένα μπουκαλάκι νερό, μία δεύτερη μπλούζα και ένα ζευγάρι καλτσούλες για αλλαγή μετά το τέλος της προπόνησης.

Οι προπονήσεις θα γίνονται στην κλειστή αίθουσα ρυθμικής γυμναστικής του σχολείου μας κάθε με προπονήτρια την Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής του σχολείου μας κ. Σάρδη Εύα.


Καλή αθλητική χρονιά!!!


Στα υπόλοιπα τμήματα (Βόλει, Hip - Hop, Zumba, 

Πινκ Πονκ, Παραδοσιακοί Χοροί, Μπάσκετ Γ- Δ-Ε-ΣΤ & 

Γυμνάσιο, Tae Kwon Do νηπίων, Judo A-B-Γ δημοτικού),

 συνεχίζονται οι εγγραφές για την ολοκλήρωση του 

απαραίτητου αριθμού συμμετοχών.


Επίσης όσα παιδιά επιθυμούν να γραφτούν στα τμήματα 

που ξεκίνησαν, μπορούν να το κάνουν όποτε επιθυμούν.


Τα παιδιά που επιθυμούν να παρακολουθήσουν ένα 

μάθημα γνωριμίας, οποιαδήποτε στιγμή.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου