Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Σήμερα είναι η Πανελλήνια ημέρα σχολικού αθλητισμού, με θεματικό άξονα "Ρατσισμός και Διαφορετικότητα, Όλοι Διαφορετικοί - Όλοι Ίσοι".

Ο τομέας αθλητισμού εδώ και 12 χρόνια, γνωρίζοντας πόσο σημαντικός είναι ο σχολικός αθλητισμός, προσφέρει στα παιδιά μας τη δυνατότητα σχολικής άθλησης, πέρα του σχολικού ωραρίου.

Το "ΑΘΛΟπολις" με την υποστήριξη του Εκπ. Οργ. "ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ" και με τη δική σας συμμετοχή, χειμώνα και καλοκαίρι, παρέχει στους μαθητές και μαθήτριες αθλητικά προγράμματα.

Η δική μας συμβολή στο θεσμό της σχολικής άθλησης, θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Θα βοηθήσουμε τη προσπάθεια των ανθρώπων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αυτιστικών Πειραιά.

Σε συνεργασία με την Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, δίνεται η δυνατότητα σε όλους μας να προμηθευτούμε έστω και έναν λαχνό των 5 Ευρώ. Το ποσό που θα συγκεντρώσουμε μέχρι τη Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014, θα αποδοθεί στο ειδικό σχολείο. Η λαχειοφόρος αγορά θα αποφέρει σε έναν νικητή την απόκτηση ενός εισιτηρίου διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015.

Ας ενισχύσουμε όλοι μας την προσπάθεια αυτή με την αγορά έστω και έναν λαχνού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου